Portfolio

Op deze pagina neem ik u mee in een aantal projecten die ik heb gedaan. Het zijn een aantal beelden uit een advies die een impressie geven van wat de klant van mij heeft ontvangen. Zo kunt u zien wat ik allemaal al heb gedaan!

Compleet advies, zolderkamer Haarlem
In dit compleet advies stonden een aantal punten centraal namelijk: veel opbergruimte, een werkplek, maar wel gezellig en sfeervol. Het was een hele uitdaging maar daar hou ik van!



Compleet advies, fris familiehuis in Amstelveen
Een Scandinavische stijl gecombineerd met groentinten. Een Scandinavische stijl is te herkennen aan de strakke lijnen, lichte kleuren, natuurlijke materialen maar bovenal straalt deze stijl rust uit. Ideaal voor dit gezin in Amstelveen die het tijd vonden om hun woning een totale opknapbeurt te geven!



Kleur advies en 3D visualisatie , slaapkamer met warme tinten in Krommenie
Een slaapkamer van helemaal wit omtoveren tot een kamer die rust en kalmte uitstraalt. De natuurlijke tinten zorgen voor een sterke basis en een warme veilige omgeving.



Compleet advies, woonkamer Krommenie
In deze woning mocht ik een interieuradvies maken voor de woonkamer. Ook heb ik hier een speciaal tv meubel ontworpen die in samenwerking met de meubelmaker is gerealiseerd.



Kleur advies, beautysalon Akersloot
Ik mocht een kleur advies maken voor de salon van Daisy’s Beauty. Ze wilde in haar salon meer kleur en sfeer maar wist niet waar ze moest beginnen. Ik maakte voor haar een plan en ze ging er meteen mee aan de slag, super leuk natuurlijk!



Kleur advies, slaapkamer in strand sferen Krommenie
Voor de klant maakte ik twee moodboards. De klant wilde graag een strand sfeer in de slaapkamer. De kleur blauw sprak de klant erg aan maar ze wist niet of ze dit te koud vond. Door twee totaal verschillende moodboards te maken laat je zien wat de kleur in een slaapkamer doet. Door aan de kleur blauw natuurlijke materialen toe te voegen hoeft blauw geen koude kleur te zijn.



3D visualisatie, woonkamer Duiven
Door 3D beelden te maken gaat een project echt leven voor de klant. Dit is hier een goed voorbeeld van.



3D visualisatie, kastontwerp Diemen
Deze klant had een deel van de woonkamer waar ze graag een opbergfunctie wilde. Deze moest op maat worden gemaakt. Aan de hand van de wensen van de klant begon ik met het ontwerpen van de kast met speelplek voor de kinderen. 3D visualisatie geeft een goed beeld van hoe de kast eruit komt te zien. Ik heb de kast met de juiste maten naar de meubelmaker gestuurd en hij gaat hier dan verder mee aan de slag zodat de ideale kast kan worden gemaakt voor de klant!